Video – Orang Bunian Flash Lite Game

https://scamquestra.com/17-dokazatelsta-i-probely-afery-15.html

December 28th, 2007 by sabau Posted in Uncategorized |

Flash Lite Game – Orang Bunian

Orang BunianCheck out our first game for playyoo entitled Orang Bunian. We not distributing this game on our website yet. But you can view it from website.

This game is based on Malaysian Folklore. Originally created by Allia and ported into Flash Lite 1.1 by for mobile contest. You can visit the following link to preview the game at

You can play the game from your mobile phone at . Just register playyoo and add Orang Bunian as your favourite game on pc, and you can access the game from your mobile. 😉

Crews

Original idea and game: Siti Allia Idha

Programmer : Faisal Arbain

Graphics and animations: Siti Allia Idha

Continue reading »

December 26th, 2007 by sabau Posted in Uncategorized |

Orang Bunian – My Mobile Game for Playyoo

Orang BunianCheck out my first game for playyoo entitled Orang Bunian. We not distributing this game on our website yet. But you can view it from website. Here is the direct link to my game [Link to Orang Bunian on Playyoo]

Crews

Original idea and game: Siti Allia Idha

Programmer : Faisal Arbain

Graphics and animations: Siti Allia Idha

Di sebalik tabir

Alhamdulillah lepas pos playyoo nyer promotion kat blog nie, tiba-tiba baru terasa nak join contest nie. Pada asalnya terasa macam xde masa utk join memandangkan banyak lagi kerja-kerja yang tertangguh. Tp lepas tengok peserta-peserta yang lain, tiba-tiba semangat nak buat flashlite game pun muncul. Beberapa ideation dah dibuat. Tapi masih tunggu semua graphic untuk game lain di siapkan oleh .

Continue reading »

December 26th, 2007 by sabau Posted in Uncategorized |

Cool FlashLite Tutorials

Kepada sesiapa yang tercari-cari tutorial yang baik berkenaan flash lite, di sini saya mencadangkan kepada anda untuk lawati blog ini.

url:

Credit to

Navigon has consistently sold better, ceen cheaper and provided more options than tomtom

a

December 24th, 2007 by sabau Posted in Uncategorized |

Mobile Gaming

Check this out. Informasi yang sangat berguna kepada mereka yang ingin menceburi mobile gaming. Daripada kajian oleh Parks Associates tentang trend Mobile gaming, 55% mobile game yang dimain adalah berbentuk puzzle and cards game, dan 30% adalah word atau arcade games. Walaupun 3D game pada mobile phone adalah nampak hebat, tetapi keuntungan di dalam mobile gaming adalah daripada games yang berbentuk casual (words, board, puzzle, card dan arcade).

Di sini saya ada sertakan graf kajian tersebut.

Continue reading »

December 22nd, 2007 by sabau Posted in Uncategorized |