Agile Development Talk

Ni ade satu talk. talk ini berkenaan kalau korang nak mempercepatkan pengeluaran hasil project korang. tak kisah la korang programmer ker designer ker atau student yg sedang bertungkus-lumus dan lemas membuat final year project, ataupun korang adalah salah seorang yg terlibat dlm pembangunan ni, ha meh la datang. terbuka kepada sesiapa sahaja yang berazam untuk tidak membuang masa dan ingin memendekkan tempoh kerja korang.

 

ape itu agile methodology.. ia adalah prinsip pelaksanaan yang akan membantu anda

  1. Memastikan projek/kerja rumah/kerja sekolah/ ape ape kerja la siap tepat pada waktunya
  2. merancang perlaksanaan projek/kerja dan juga merancang utk perlaksanaan selanjutnya
  3. menguruskan ‘stakeholders dlm projek yang mana mereka mungkin bukan programmer/designer dll
  4. ia juga merangkumi bukan sahaja dlm pengaturcaraan software, tetapi termasuk creative content development.

Bertempat di

6th December, 2007(Thursday)
FITXR 0001 XR1005 (opp. Tau cafe)
7.15 pm. – 9.15 pm

Tell your friends or feedback via the or contact us: at Tulip Aidid (y! chadfricky) 019-6541333 or Sam (y! tulipsoss) or email

( kitorang pun tak pasti sangat amende ni.. jom tengok. jumpe disana lepas solat maghrib ya 😀 )

Bacaan lanjut =

At the same time, our country’s teacher workforce remains remarkably stagnant, with little change in teacher diversity rates over the past decade

a

Leave a Reply